Uppgifter: Barcelona vill värva Thomas Lemar

Uppgifter- Barcelona vill värva Thomas Lemar

Lemar på Barcelonas önskelista

Fransmannen som jagas av både Arsenal och Liverpool kan istället komma att skriva på för FC Barcelona. Detta enligt brittisk press som avslöjar spanjorernas intresse för Thomas Lemar.

Under sommarens transferfönster pekade det mestap å att Thomas Lemar skulle komma att lämna AS Monaco för spel i Premier League. Både Arsenal och Liverpool visade stort intresse för fransmannen där The Reds även ska ha presenterat ett bud. Lemar sades själv vilja flytta till Anfield för spel i Champions League men tillslut stannade han i Ligue 1.

Uppgifter- Barcelona vill värva Thomas Lemar

Det mesta tyder på att det istället kommer bli en kamp om spelaren antingen i vinter eller bästa sommar, men det är inte bara de engelska klubbarna som kommer vara med i racet om mittfältaren. Enligt tidningen The Telegraph ska nu även FC Barcelona ha lagt sig in i jakten på spelarens underskrift för att värva honom och förstärka laget.

Spelarens prislapp ska ligga på drygt 90 miljoner euro, en summa som spanjorerna ska vara villiga att betala. Efter att ha misslyckats i sitt försök att värva Philippe Coutinho vill man nu istället hämta in fransmannen.

Lemar sitter på ett kontrakt med AS Monaco som sträcker sig till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Barcelona-spelarnas löner 2017/2018

Uppgifter- Barcelona vill värva Thomas Lemar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply