Uppgifter: Barcelona på plats för att följa Luis Alberto

Luis Alberto på Barcelonas transferlista

Enligt lokalpress ska Barcelonas sportchef Roberto Fernández varit på plats i helgen för att följa Luis Alberto. Spelaren har varit ett stort utropstecken i Serie A denna säsong.

Luis Alberto är ett namn som dykt upp titt som tätt när det kommer till övergångar. Spanjoren har efter spel i flertalet spanska klubbar och Liverpool nu hittat rätt. Det är numera i Lazio som mittfältaren och insatserna har gjort att flera storklubbar frågat om spelarens tjänster. Det är framför allt spanska klubbar som visat intresse och de som är mest intresserade ska vara FC Barcelona. Andalusiern har tidigare spelat sin fotboll i klubbens B-lag men efter att ha slagit igenom i Italien skulle det nu bli en plats i A-laget.

Uppgifter- Barcelona på plats för att följa Luis Alberto

Barcelona ska ha följ spelaren under drygt tre månaders tid men nu var man alltså på plats när Lazio förlorade i derbyt med Torino (1-3). Barcelona ska ha hört av sig för att få till en affär men italienarna är inte speciellt intresserade av en försäljning. Istället ska man vara intresserade av att förlänga spelarens kontrakt som för närvarande går ut sommaren 2021.

Även Atlético Madrid ska ha visat intresse för mittfältaren som är på väg att kallas till det spanska landslaget.

I Champions Leagues åttondelsfinal ställs FC Barcelona mot Chelsea.

Uppgifter- Barcelona på plats för att följa Luis Alberto

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365