bet365

Valencia nära köpa loss Kondogbia från Inter

bet365

Kondogbia köps av Valencia

Spelaren som är på lån från Inter till Valencia under denna säsong ser ut att stanna i La Liga. Valencia är nämligen nära att köpa loss fransmannen, detta efter endast några månader i klubben.

Geoffrey Kondogbia är ett namn som funnits på önskelistan hos flera av Europas största fotbollsklubbar. Fransmannen slog igenom i Sevilla och efter en mindre lyckad sejour i AS Monaco blev det en flytt till Inter. I Serie A gick det inte heller som mittfältaren hoppades på och lånades därför ut i somras till Valencia. På Mestalla har Kondogbia verkligen hittat rätt och varit en av lagets bästa spelare när Valencia ligger på andra plats i ligatabellen. Detta med två matcher kvar innan vinteruppehållet.

I nordöstra Spanien är man väldigt nöjda med spelaren insatser och har därför bestämt sig för att köpa loss 24-åringen. Klubben har nämligen en utköpsklausul inbakad i kontraktet med Inter. Det är oklart hur mycket Los Che kommer tvingas betala för att köpa Kondogbia. Det mesta tyder dock på att summan kommer ligga på drygt 30 till 40 miljoner euro.

Kondogbias kontrakt med Inter sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: LISTA: 10 stjärnor som inte kommer att spela VM 2018

Valencia nära köpa loss Kondogbia från Inter

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply