Uppgifter: Barcelona kan låna ut Dembélé i sommar

Uppgifter: Barcelona kan låna ut Dembélé i sommar

Dembélé kan lånas ut nästa säsong

Fransmannen som haft det tufft under sin första säsong i FC Barcelona kan komma att lånas ut under nästa spelår.

Sommaren 2017 värvade FC Barcelona in Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund. Prislappen sattes till 115 miljoner euro men det har inte varit ett lätt förstaår på Camp Nou. Efter att ha skadat sig under inledningen av säsongen har Dembélé inte riktigt hitta tillbaka till formen i Dortmund och då det är näst intill fullbokat i spanjorernas anfall ska Barca nu ha börjat tänka på att låna ut stjärnan.

Enligt Mundo Deportivo ska FC Barcelona se över möjligheterna att Dembéle spelar i en annan klubb den kommande säsongen. Detta för att få speltid och därefter återvända till Los Culés. Barcelona ska dock inte ha några tankar på att sälja ’Dembouz’ som endast är 20 år. Klubben ska ha fullt förtroende för spelarens talang och kommer ta tillbaka honom efter en säsong.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Ousmane Dembélé

Lånas ut till Atlético Madrid

Den Barcelonabaserade tidningen skriver i sin måndagsupplaga att Dembélé kan gå på lån till Atlético Madrid. Barca ska se utlåningen som en del av en potentiell affär då man vill köpa loss Antoine Griezmann under sommarfönstret. Dembélé kommer troligen inte ha någon större chans att ta en plats i ett anfall med Griezmann, Messi och Suárez och därför siktar man nu på att skicka Dembélé på lån.

På söndag spelar FC Barcelona mot Real Madrid i säsongens sista El Clásico.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply