Gabriel Jesus vill inte förlänga med Manchester City

Gabriel Jesus vill inte förlänga med Manchester City
bet365

Gabriel Jesus vill inte förlänga

Spelaren som gjort stor succé i Manchester City sägs inte vilja förlänga sitt kontrakt med de regerande ligamästarna.

Den gångna säsongen anslöt Gabriel Jesus till Manchester City. Den engelska toppklubben betalade då 32 miljoner euro för brassen som skrev på ett kontrakt till och med sommaren 2023. Det blev succé direkt för anfallaren men trots den fina formen vill ha inte förlänga sitt kontrakt med City. Enligt brittisk media ska Jesus inte tänka på att varken förbättra eller förlänga sitt kontrakt med klubben.

Det är TV-kanalen Sky Sports som skriver att Jesus inte tänker på att skriva under ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb. Det är oklart om den före detta Palmeiras-spelaren vill lämna för spel på annat håll eller om man istället kommer förhandla under sommaren.

12 mål på 26 matcher i Premier League

Denna säsong har inte varit lika framgångsrik som den förra. Trots att Manchester City vann ligaguld för drygt en vecka sen blev det endast 12 mål på 26 matcher i Premier League. Detta efter att ha drabbats av flertalet skador under säsongen. I Champions League blev det fyra mål på nio matcher. Det blev det respass för Manchester City i kvartsfinalen efter att man blivit utslagna av Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply