Uppgifter: Barcelona i kamp med Madrid om Alvaro Odriozola

Uppgifter: Barcelona i kamp med Madrid om Alvaro Odriozola

Odriozola jagas av jättarna

Högerbacken som slagit igenom i Real Sociedad under det senaste året kan vara på väg att lämna. Nu vill de spanska jättarna värva 22-åringen.

Álvaro Odriozola är ett namn som det pratats mycket om i spansk fotboll under det senaste året. Högerbacken har slagit igenom i såväl Real Sociedad som i det spanska U21-landslaget. Många olika storlag i Europa har riktat blickarna mot spanjoren och nu sägs en ny möjlig destination ha dykt upp för försvararen.

Enligt OK Diario ska nämligen FC Barcelona ha riktat blickarna mot spelaren för att försöka få till en affär, antingen i vinter eller till sommaren. Det blir dock ingen lätt uppgift för den katalanska storklubben. I samma veva ska även Real Madrid ha anmält sitt intresse för att försöka få till en affär.

SE ÄVEN: Barcelona reserverar nummer 7 – för superstjärnan?

En eventuell prislapp för spelaren är redan satt. Real Sociedad kräver nämligen en summa på 45 miljoner euro för att släppa sin supertalang. De båda spelarna ska inte ha några större problem att betala utköpsklausulen. Det hela ska bero på vilket personligt kontrakt som kan övertala spelaren.

Álvaro Odriozola sitter för närvarande på ett kontrakt med Real Sociedad som sträcker sig till och med sommaren 2022.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply