Barcelona reserverar nummer 7 – för superstjärnan?

Uppgifter: Barcelona sparar tröjnummer 7 – kan öppna för storstjärnan

Enligt uppgifter från den Barcelona-baserade tidningen Sport ska Barcelona spara undan nummer 7 och inte registrera någon spelare med det tröjnumret den här säsongen. Det beror på att man ska kunna spara in tröjnumret för en viss stjärna från Madrid.

Det är många stora stjärnor genom fotbollshistorien som använt sig av nummer sju i bak på sin tröja. David Beckham, Luis Suarez i Liverpool samt Cristiano Ronaldo är bara tre exempel på stornamn som använt sig av det numret.

Även Antonie Griezmann i Atletico Madrid är en av de större spelarna som använder sig av nummer sju. Något som kan spela roll nu när Barcelona vill värva honom till sommaren.

Barcelona reserverar nummer 7 - för superstjärnan?

Coutinho väljer bort nummer sju

TITTA: Det tjänar Barcelonas superstjärnor

När den brasilianske Liverpool-stjärnan, Philippe Coutinho, kritade på för Barca trodde en del att han skulle välja nummer sju. Dock verkar det som lotten faller på 14 istället, något som kan bero på att Barcelona vill värva in en nummer 7-stjärna till sommaren.

Det handlar om Antonie Griezmann som skulle kunna komma att ansluta sig. Den mål -och assistefarlige fransmannen spelar just nu i Atletico Madrid, men har under sommaren och den senaste tiden fortsatt att kopplas ihop med FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply