Trots krisen – tränaren vill inte värva

Trots krisen - tränaren vill inte värva

Real Madrid-tränaren vill inte värva nya spelare i vinter

Att Real Madrid har tuffa problem i ligaspelet har nog ingen missat. Men trots det vill inte klubbens tränare, Zinedine Zidane, köpa in några förstärkningar under januarifönstret.

Efter halva säsongen spelat så har Real Madrid hamnat så långt efter FC Barcelona att huvudstadsklubben nu är närmare att flyttas ned från La Liga än att vinna den högsta divisionen i Spanien. Det är så klart inte troligt att Madrid-klubben, som tillsammans med Barca och Athletic Club, är de enda klubbarna som aldrig flyttats ned från La Primera Divison i Spanien.

Men det blir ändå tydligt vilka problem som Madrid har just nu. Dock kommer det inte innebära att nya stjärnor värvas in under januaris transferfönster.

Trots krisen - tränaren vill inte värva

Zidane: Vi är överens

LÄS: Det tjänar Real Madrids spelare

För trots att namn som Athletics Kepa Arrizabalaga är på väg in som målvaktsalternativ. Även Inters Icardi sägs kunna värvas in, då han får spela Champions League, precis som Kepa. Men enligt den spanska tidningen Marca så ska Zidane inte vilja köpa någon än.

– Det finns inga oklarheter eller skillnader på åsikter i klubben. Vi ska inte värva in någon i januari, ska Zidane ha sagt enligt den spanska dagstidningen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply