Uppgifter: Manchester City vill värva Emre Can

Uppgifter: Manchester City vill värva Emre Can

City jagar Emre Can

Spelaren som med största sannolikhet inte kommer förlänga med Liverpool ser ut att stanna i Premier League. Detta då Manchester City ska ha anmält sitt intresse för spelaren som sitter på ett utgående kontrakt.

Det blir allt mer klart att Emre Can inte kommer att stanna i Liverpool fler säsongen. Vid flera tillfällen har det kommit uppgifter om att Can ska vara nära Juventus och ha skrivit på ett förkontrakt. Därefter har det också kommit fram att Juventus backat av en värvning och i detta nu är det högst oklart var vi får se Can efter flytt.

Juventus har länge varit den klubb som Can sagts varit på gång att gå till men nu har ett nytt namn dykt upp i kampen om tyskens signatur. Brittisk press skriver nämligen under fredagen att Can kan stanna i Premier League och istället skriva på för en av toppkonkurrenterna. Det är Daily Mirror som kommer fram med att Manchester City ska ha anmält sitt intresse för Can vars kontrakt går ut sommaren 2018. Det är oklart hur mycket Pep Guardiola är redo att punga ut för spelaren eller om en flytt skulle komma att ske nästa sommar då Can i så fall skulle komma gratis.

Även Manchester United ska ha visat intresse vid tidigare tillfälle.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply