Uppgifter: Neymar har tröttnat på Ligue 1

Uppgifter: Neymar har tröttnat på Ligue 1

Neymar – ett steg närmre La Liga?

Enligt fransk press ska Neymar har tröttnat på den franska ligan. Nu kopplats han ihop med en återkomst till Spanien.

Neymar kommer inte spela mot Guingamp på onsdagskvällen. Paris Saint-Germain som har match i den franska cupen får klara sig utan brassen. Detta är dock inte de enda problemen som sägs finnas i den franska huvudstadsklubben. På onsdagsförmiddagen skriver nämligen L’Equipe att superstjärnan inte trivs på Parc des Princes. Neymar som spelat i Ligue 1 sen sommaren 2017 sägs nu istället återvända till Spanien. Det har tidigare varit FC Barcelona som gällt för brassen men vid en återkomst till den iberiska halvön lär det bli en annan klubbadress.

Enligt tidningen ska nämligen ha i sikte att lämna PSG efter säsongen och flytta till Real Madrid, något som det pratats om under en längre tid. Neymar ska inte ha förväntat sig den låga nivån på ligan och har på 15 ligamatcher gjort 15 mål. I Champions League har det blivit 6 mål på 6 matcher och det hela ska ha gjort klubbledningen orolig.

I Real Madrid står man med öppna armar. Klubbens president Florentino Pérez har redan hintat om ett köp av brassen, detta samtidigt som Cristiano Ronaldo ser ut att lämna.

SE ÄVEN: Uppgifter: Madrid vill värva Neymar – dubblar gamla prislappen

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply