Uppgifter: Aubameyang redo att skriva på för Real Madrid

Real Madrid närmar sig Aubameyang

Brittisk media rapporterar nu om att Real Madrid är väldigt nära att värva Pierre-Emerick Aubameyang under vinterfönstret. En affär som det pratats om under en längre tid.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid är ute efter en anfallare att värva. Trots att tränaren Zinedine Zidane vid flera tillfällen sagt att man är nöjda med Karim Benzema går det inte att sticka under stol med att man haft problem med målskyttet. Real Madrid ligger för närvarande på fjärde plats i La Liga och vid flera tillfällen har man tappat poäng efter att ha missat flera klara målchanser.

Flera namn har kopplats ihop med den spanska huvudstadsklubben under senare tid. Mauro Icardi (Inter) och Harry Kane (Tottenham) är endast två av namnen som marängerna velat plocka in samtidigt som intresset för Pierre-Emerick Aubameyang funnits sedan en längre tid tillbaka. Dortmund-anfallaren har denna säsong ställts vid sidan på grund av disciplinära skäl och då tyskarna endast vunnit en av sina åtta senaste matcher ser 28-åringen ut att ha gjort sitt i klubben.

Uppgifter- Aubameyang redo att skriva på för Real Madrid

Prislappen för Aubameyang har tidigare legat på drygt 100 miljoner euro. Med tanke på Dortmunds dåliga säsong kan dock priset sänkas. Det är dock oklart hur mycket Dortmund kräver för anfallaren som tidigare flirtat flertalet gånger med Los Blancos.

Även Chelsea, Everton, Liverpool och AC Milan har tidigare visat intresse för spelaren vars kontrakt med Dortmund går ut sommaren 2020.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Aubameyang redo att skriva på för Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply