bet365

Fabinho öppnar för flytt – flirtar med Atlético Madrid

Fabinho kan lämna AS Monaco

Mittfältaren som kopplats ihop med flertalet klubbar under hösten öppnar nu för flytt. Det är framför allt Atlético Madrid som han väljer att flirta med.

Efter att ha gått drygt ett och ett halvt år med registreringsförbud kan Atlético Madrid börja hämta in spelare igen i vinter. Den spanska huvudstadsklubben har tidigare gjort klart med både Diego Costa och Vitolo men man är inte helt nöjda med att endast hämta in två spelare. Enligt tidigare uppgifter ska man även vilja hämta in en ytterligare stjärna. Ett namn som det pratats mycket om är Fabinho från AS Monaco och nu öppnar spelaren själv för en flytt till Wanda Metropolitano.

24-åringen säger i en intervju att möjligheten finns att han lämnar för spel hos Los Colchoneros.

– Sommaren var en jobbig period. Först skulle jag lämna men tillslut blev det att jag stannade. Det är dock gårdagens nyheter och jag tänker inte längre på det. Jag är fullt fokuserad på Monaco och säsongen vi har framför oss. Jag är även medveten om att jag inte är samma spelare som förra säsongen. Jag måste förbättra mig väldigt mycket och hjälpa laget. Det är fortfarande en bit kvar till förra säsongens form, men jag jobbar på det, säger 24-åringen som öppnar för flytt till Atlético Madrid.

Fabinho öppnar för flytt - flirtar med Atlético Madrid

– Normalt sätt skulle detta vara min sista säsong i Monaco. Jag har inte skrivit på något men de lovade mig att jag skulle få lämna. Flytta till Atlético Madrid? Det är självklart en möjlighet. Ingen från Atlético har dock pratat med mig eller med min agent. Idag är jag dock en Monaco-spelare. Nu pratar vi endast om möjligheter inför nästa sommar. Jag behöver dock förbättra mig för att bevisa att jag har vad som krävs för att spela i detta storlag, avslutar han.

Fabinho öppnar för flytt - flirtar med Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply