Uppgifter: Atletico Madrid i möte med Paulo Dybala

Uppgifter: Atletico Madrid i möte med Paulo Dybala

Dybala kan ersätta Antoine Griezmann

Fransmannen vars framtid är långt ifrån uppklarad ser ut att lämna Atlético Madrid i sommar. Den spanska huvudstadsklubben har redan satt igång jakten på en ersättare och nu kan man ha hittat rätt spelare.

Sommaren 2014 lämnade Antoine Griezmann baskiska Real Sociedad för att skriva på för Atlético Madrid. Under tiden i den spanska huvudstadsklubben har fransmannen växt ut till en av världens bästa fotbollsspelare och det ryktas ständigt om en flytt för den numera 27-årige anfallaren. Det är framför allt Manchester United och FC Barcelona som ska vara intresserade av en flytt för Griezmann och då spelarens framtid är osäker har Atlético börjat leta efter en ersättare.

På onsdagsmorgonen rapporterar nämligen spansk radio att Diego Pablo Simeone haft möte med Paulo Dybala på en restaurang i centrala Madrid. Mötet ska ha ägt rum på måndagskvällen. I början av nästa vecka spelar nämligen Spanien mot Argentina på Estadio Metropolitano i Madrid och de båda passade på att träffas i samband med landskampen.

Nu exploderar ryktena kring att Paulo Dybala kan komma att bli Griezmanns ersättare för Los Colchoneros den kommande säsongen. Priset för Dybala sägs komma att lägga på 140 miljoner euro. Skulle den spanska huvudstadsklubben sälja Griezmann skulle man få in 100 miljoner i kassan, något som kan göra en värvning av Dybala möjlig.

Ser man till lagets bäst betalda spelare har Antoine Griezmann lön på drygt 14 miljoner euro. Atlético ska vara beredda att höja beloppet till 20 miljoner euro om spelaren stannar i klubben. Vad det slutgiltliga beslutet blir är dock inte klart än.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365