bet365

Antoine Griezmann sätter deadline för övergång

Antoine Griezmann sätter deadline för övergång

Griezmann vill ha klart om framtiden

Fransmannen som det ryktats friskt om under det senaste året säger i en intervju med fransk press att han har satt ett datum. Ett datum där det ska vara klart om han stannar i Atlético Madrid eller lämnar klubben.

Antoine Griezmann har siktet inställt på att avsluta säsongen på ett bra sätt och därefter åka till VM. Fransmannen som vann skytteligan i EM 2016 är nu åter tillbaka på den stora internationella scenen och Frankrike har stora förväntningar på Antoine Griezmann. Spelaren själv har en otrolig form och har gjort 16 mål och sex assist efter årsskiftet. Det pratas mycket om en flytt för El Principito och han själv vill ha det hela klart innan sommaren.

– Jag vill kunna åka till Ryssland utan att vara orolig. Det handlar inte om att jag behöver veta var jag kommer spela, jag vill bara kunna vara lugn och veta om jag kommer fortsätta i samma klubb eller inte, säger Griezmann och tillägger:

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Griezmann i Atlético Madrid

– Det kan vara tröttsamt men jag har sagt till min syster att oavsett om jag stannar eller inte, vill jag att allt löser sig innan VM. Det som stör mig mest är att alla frågar mig om min framtid, avslutar han.

Spelaren har ett kontrakt med Atlético Madrid som binder honom till klubben till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply