Liverpool och Arsenal jagar Rabiot

Liverpool och Arsenal jagar Rabiot

Rabiot jagas av engelska storklubbarna

Liverpool och Arsenal ska ha riktat blickarna mot Rabiot som växt ut till en av de viktigaste spelarna i Paris Saint-Germain.

Adrien Rabiot har denna säsong tagit en plats i Paris Saint-Germain och växt ut till en av de viktigaste spelarna i laget. Fransmannen sitter på ett kontrakt som binder honom till Parc des Princes till och med sommaren 2019 och det pratas en hel del om en eventuell flytt. Den största anledningen sägs vara att den franska huvudstadsklubben inte erbjudit honom någon förlängning. Samtidigt sägs många PSG-spelare ha tappat tålamodet efter alla misslyckade storsatsningar. Rabiots framtid ligger i luften och nu vill intressenter från Premier League värva in mittfältaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

Det är den franska lokaltidningen Le Parisien som kommer med uppgifter om att Liverpool och Arsenal följer spelaren på nära håll och kommer försöka övertala honom om en flytt till de brittiska öarna. Det är oklart hur mycket de båda engelska klubbarna ska vara beredda att betala för Rabiot, men då han endast har ett år kvar på kontraktet sägs prislappen inte bli speciellt hög.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply