Uppgifter: Barcelona vill värva Adrien Rabiot till sommaren

Uppgifter: Barcelona vill värva Adrien Rabiot till sommaren

Rabiot på Barcelonas önskelista

Den franske mittfältaren som tagit en startplats i Paris Saint-Germain har erbjudanden från flertalet klubbar. Nu har även FC Barcelona lagt sig in i jakten på Adrien Rabiot.

Den gångna sommaren var det många klubbar som var ute efter Adrien Rabiots underskrift. Spelaren som slagit igenom på Parc des Princes har nu tagit en fast plats i Unai Emerys startelva och det var klubbar från både England och Spanien som visade intresse för playmakern. En av klubbarna som sades vara intresserade var FC Barcelona. Den spanska storklubben ska inte ha tappat intresset trots en värvning av Arthur från Gremio och nu siktar man in sig på Rabiot.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor

Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att 23-åringen fortfarande ska vara ett namn för Camp Nou-klubben. Rabiot sitter för närvarande på ett kontrakt med PSG som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Spelaren sägs vilja fortsätta i de sydvästra delarna av Paris men skulle han inte få något förslag på förlängning ser en flytt ut att bli av i sommar.

Den före detta Toulouse-spelaren jagas även av InterAS RomaArsenal och Liverpool som följer spelaren nära.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365