Uppgifter: Arsenal släpper intresset för Thomas Lemar

Uppgifter: Arsenal släpper intresset för Thomas Lemar

Gunners värvar inte Thomas Lemar

Efter att ha fått ett bud på 90 miljoner pund nekat för Thomas Lemar på transferfönstrets sista dag i somras sägs nu Arsenal vända blickarna för att titta på alternativ att hämta in i vinter.

Det har inte riktigt gått som Arsenal hoppades på under det senaste året. Förutom att man misslyckade att kvalificera sig för säsongens upplaga av Champions League har Gunners inte lyckats få in de förstärkningar man riktat man sig på. Man må ha köpt in Alexandre Lacazette för 53 miljoner euro, men efter värvningen av fransmannen har det stått mer eller mindre still. Under den sista dagen på transferfönstret kom uppgifter om att man fått ett bud på AS Monacos fransman Thomas Lemar nekat, och nu sägs Emirates-klubben ha tappat intresset för att värva 22-åringen.

Uppgifter: Arsenal släpper intresset för Thomas Lemar

Det är den brittisk tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifter om att Arsenal inte kommer värva Thomas Lemar varken under vinterfönstret eller nästa sommar. Så sent som i somras ska man ha erbjudit 90 miljoner pund för spelarens tjänster men då klubben från furstendömet inte accepterat budet väljer man att titta på alternativ. Den största anledningen sägs vara att den engelska huvudstadsklubben tror att Monaco kommer höja priset ytterligare för den franske landslagsspelaren. Detta efter säsongens prestationer samtidigt som intresset från andra klubbar kan komma att trissa upp priserna. Lemar skulle vid en övergång till Arsenal bli klubbens dyraste spelare genom tiderna.

Även Paris Saint-Germain ska ha visat intresse för Lemar.

SE ÄVEN: Premier League spelschema 2017/2018

Uppgifter- Arsenal släpper intresset för Thomas Lemar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365