Uppgifter: PSG vill sälja Javier Pastore – så mycket kostar han

Uppgifter: PSG vill sälja Javier Pastore - så mycket kostar han

Så mycket kostar Pastore att köpa loss

Enligt fransk press vill Paris Saint-Germain göra sig av med argentinaren Javier Pastore i vinter. Man har även satt en prislapp på stjärnan för de klubbar som är intresserade av 28-åringens tjänster.

Javier Pastore var en av de första spelarna som värvades till Paris Saint-Germain sommaren 2011 då man startade sitt nya projekt. Argentinaren anslöt då från Palermo för en summa på 42 miljoner euro och skrev på ett kontrakt som sträckte sig till och med sommaren 2016. 2015 förlängde spelaren överenskommelsen med den franska huvudstadsklubben till och med sommaren 2019 men då PSG börjat om på ny kula räknar man inte längre med 28-åringen. Klubbledningen har därför bestämt sig för att göra sig av med Pastore och detta redan under transferfönstret som öppnar i januari månad.

Uppgifter- PSG vill sälja Javier Pastore - så mycket kostar han

Denna säsong har det blivit 2 mål på åtta matcher på Parc des Princes för argentinaren som blivit påverkat av klubbens senaste storvärvningar. PSG vet att det kommer bli svårt att behålla spelaren då han får sparsamt med speltid och har därför satt en prislapp på Pastore. L’Equipe rapporterar nu att PSG kan tänka sig att släppa Pastore för en summa på 20 miljoner euro.

Uppgifter- PSG vill sälja Javier Pastore - så mycket kostar han

SE ÄVEN: LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply