Uppgifter: Arsenal jagar Malcom för värvning i vinter

Arsenal riktar blickarna mot Malcom

Yttern som slagit igenom i den franska ligan kan komma att lämna under januarifönstret. Nu visar Arsenal intresse tillsammans med flertalet andra klubbar i Premier League.

Arsene Wenger och Arsenal håller på att leta efter nyförvärv på transfermarknaden. Med Alexis Sánchez och Mesut Özil så gott som förlorade vill man ha in ersättare till de båda stjärnorna. Det har pratats om allt från Thomas Lemar från AS Monaco till Hirving Lozano i PSV men nu kan ett tredje namn vara det som Gunners väljer att satsa på.

Det är transferexperten Gianluca Di Marzio som kommer med uppgifter om att Arsenal vill värva Malcom från franska Bordeaux. Spelaren har slagit igenom under det senaste året i Ligue 1 och har blickarna riktat mot sig från flera klubbar, både från Premier League och Bundesliga. Nu ska även Wenger vilja lägga vantarna på 20-åringen som ser ut att lämna i vinter.

Uppgifter- Arsenal jagar Malcom för värvning i vinter

Di Marzio skriver att Arsenal ligger i förhandlingar med spelarens agent, men att det är mycket kvar tills en eventuell affär kan komma att bli av.

Förutom Arsenal är Manchester United, Liverpool, Tottenham och Bayern München på jakt efter spelarens underskift.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365