Bekräftar: Arsenal och Liverpool ville värva Thomas Lemar i somras

bet365

Bekräftar: Arsenal och Liverpool ville värva Thomas Lemar i somras

Thomas Lemar kunde lämnat för Premier League i somras

AS Monacos vicepresident Vadim Vasilyey bekräftar i en intervju att både Liverpool och Arsenal hörde av sig om att värva den offensive mittfältaren under det gångna transferfönstret.

Under det senaste året har AS Monacos Thomas Lemar kopplats ihop med en flytt till de brittiska öarna. Flertalet klubbar från Premier League har visat intresse för landslagsspelaren där framför allt Arsenal och Liverpool varit på tapeten för att försöka få till en värvning.

Bekräftar- Arsenal och Liverpool ville värva Thomas Lemar i somras

För varje transferfönster som passerat har ryktena blivit allt mer intensiva och under sommarens övergångsperiod sades 21-åringen endast vara detaljer från spel i Arsenal. Så blev dock inte fallet och nu bekräftar Monacos vicepresident Vadim Vasilyev att de båda engelska storklubbarna hörde av sig för att försöka köpa loss spelaren. Han öppnar även för en flytt under sommaren 2018.

– Det finns en stor chans att Thomas kan lämna nästa sommar. I somras var Liverpool väldigt intresserade, men det var Arsenal som var otroligt nära att köpa loss honom, säger Vasilyev.

Lemar sitter för närvarande på ett kontrakt med furstendomsklubben till och med sommaren 2020 och förväntas kostar drygt 70 miljoner euro att köpa loss.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017/2018

SE ÄVEN: Liverpool-spelarnas löner 2017/2018

Bekräftar- Arsenal och Liverpool ville värva Thomas Lemar i somras
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365