David Silva kommer allt längre från en förlängning – jagas av rivalerna

David Silva kommer allt längre från en förlängning - jagas av rivalerna

David Silva kan lämna City – för konkurrenterna

Enligt brittisk press går det trögt för David Silva i förhandlingarna med Manchester City och nu kan han komma att lämna Etihad Stadium. Flertalet klubbar är intresserade av spanjorens tjänster.

David Silva är en av de viktigaste spelarna i Pep Guardiolas Manchester City. Spanjoren som anslöt från Valencia sommaren 2010 sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2019 men ligger nu i förhandlingar om att förlänga. Det går dock inte riktigt som de båda parterna hoppas på och enligt uppgifter i engelsk press menar att Silva kan komma att lämna Etihad Stadium nästa sommar. Mittfältaren från Kanarieöarna vill dock stanna i England och nu sägs Liverpool följa händelserna. Även AC Milan och Inter ska vara intresserade av spelarens tjänster.

 

David Silva kommer allt längre från en förlängning - jagas av rivalerna

Las Palmas – ett alternativ för Silva

Skulle David Silva inte stanna på de brittiska öarna finns även möjligheten att han återvänder till Gran Canaria där han växte upp. Det har under en längre tid florerat rykten om att Silva kan komma att skriva på för UD Las Palmas när han lämnar Manchester City. Den spanske landslagsspelaren har tidigare öppnat för ett flytt tillbaka till Kanarieöarna, men det återstår att se om det blir den kommande sommaren eller längre fram.

SE ÄVEN: LISTA: De är världens dyraste fotbollsspelare

David Silva kommer allt längre från en förlängning - jagas av rivalerna
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365