Uppgifter: Real Madrid vill värva Salah

Uppgifter: Real Madrid vill värva Salah

Salah till Real Madrid

Spelaren som gjort succé denna säsong i Liverpool kan vara på väg att lämna. Detta till Real Madrid som vill förstärka laget.

I dagarna stod det klart att Barcelona värvar Philippe Coutinho. Övergången kan komma att kosta hela 160 miljoner euro och är tvåa på listan över världens dyraste fotbollsspelare. Ärkerivalerna Real Madrid har under den senaste tiden inte slagit till med någon storvärvning, men nu siktar man på att öppna plånboken rejält.

Det är den italienska transferexperten Gianluca Di Marzio som i Sky Sport avslöjar uppgifterna. Även om Zidane så sent som i tisdags gick ut och sa att han inte behöver värva kan ett köp bli av. Man ser nämligen ett köp av Salah som ett svar till Barcelonas köp av Coutinho.

Salah har denna säsong stått för 17 mål och ligger på andra plats i skytteligan i Premier League. Hans kontrakt med Liverpool sträcker sig till och med sommaren 2022.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Salah

Kris i Real Madrid

Viljan att värva hos Real Madrid finns främst på grund av lagets usla höst. Man må vara vidare i både Champions League och Copa del Rey men i La Liga har man börjat halta efter totalt. Marängerna ligger för närvarande på fjärde plats med fem poäng upp till Valencia på tredje plats, sju poäng upp till Atlético på andra plats och hela 16 poäng till tabelettan FC Barcelona.

SE ÄVEN: Real Madrid vill stjäla stjärnskott från Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365