Uppgifter: Alexander Isak kan lämna för Real Valladolid

Uppgifter: Alexander Isak kan lämna för Real Valladolid

Alexander Isak till La Liga?

Anfallaren som inte lyckats slå igenom i Borussia Dortmund kan vara på väg bort. Rättare sagt på väg till La Liga och Real Valladolid.

Alexander Isak lämnade AIK för att testa lyckan i Bundesliga. Efter att ha varit nära att skriva på för Real Madrid blev det istället en flytt till Borussia Dortmund men det har inte varit lätt för svensken i Tyskland. Nu ser Isak ut att lämna Dortmund och istället kan han styra skutan till La Liga.

Det är Real Valladolid som sägs vara intresserade av att köpa loss Isak. Enligt spansk press ska nykomlingarna i den spanska högstadivisionen ha blickarna riktade mot Isak och kommer försöka få till en flytt under vinterfönstret. Det är ingen mindre än brassen Ronaldo som är majoritetsägare och president i klubben och nu sägs Ronaldo vilja se Isak i laget.

SE ÄVEN: Lista: 5 svenska talanger som kan gå i Alexander Isaks fotspår

Det är Gol Digital som kommer med uppgifter om att den spanska tabellnian är på jakt efter spelarens tjänster. Då det blivit sparsamt med speltid i Dortmund kan Isak lämna under januarifönstret. Det måste tyder på att det blir ett lån som sträcker sig resten av säsongen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexander Isak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply