Uppgifter: Alex Sandro endast detaljer från flytt till Paris Saint-Germain

Uppgifter: Alex Sandro endast detaljer från flytt till Paris Saint-Germain

PSG köper loss Alex Sandro

Den brasilianske ytterbacken har ryktats vara på väg att lämna under det senaste året. Nu ser han ut att vara detaljer från en flytt till Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain fortsätter att kopplas ihop med spelare. Trots att man fått en varning av UEFA angående Financial Fair Play fortsätter värvningarna och nu sägs nästa storköp vara så gott som klart. Både fransk och italiensk press skriver nu att Paris Saint-Germain kommer att värva Alex Sandro under sommarens transferfönster. Den franska huvudstadsklubben vill förstärka backlinjen efter att man sålt Yuri Berchiche och nu ser man ut att ha en ersättare.

Enligt uppgifter kommer ytterbacken att skriva på ett femårskontrakt med Parc des Princes-klubben och få en lön på 5 miljoner euro per säsong.

Juventus behöver sälja

En av anledningarna till att Alex Sandro lämnar i sommar är Juventus andra spelarköp. Efter värvningen av Cristiano Ronaldo sägs Juventus vara tvungna tre av sina största stjärnor. Det är Alex Sandro och Gonzalo Higuaín det pratats mest om och nu ser den förstnämnda ut att vara på väg bort. Detta samtidigt som Chelsea och den gamla damen sägs vara överens om ett köp av den sistnämnda och en affär förväntas bli klar i sommar.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365