bet365

Uppgifter: AC Milan har gjort klart med Bernard till sommaren

Uppgifter: AC Milan har gjort klart med Bernard till sommaren

Bernard klar för Milan

Italiensk press skriver att AC Milan gjort klart med Bernard inför nästa säsong. Detta efter en längre tids förhandlingar.

Det ska endast fattas en bekräftelse innan AC Milan har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen. Flera klubbar har dragit i spelare från Shakhtar Donetsk och Bernard är tillsammans med Fred de två spelare som det ryktats mest om. Den sistnämnda ska nu endast vara detaljer från att lämna Ukraina och skriva på för AC Milan, något som italiensk press avslöjar på måndagsförmiddagen.

Det är Calciomercato som kommer med uppgifter om att AC Milan är överens med Bernard och att brassen kommer att ansluta till San Siro-klubben under sommarens transferfönster. Då Bernard sitter på ett utgående kontrakt kommer an ansluta till de rödsvarta gratis.

Det är oklart hur Milan kommer se ut den kommande säsongen med tanke på att man troligtvis inte kommer att spela i varken Champions League eller Europa League. Värvningen av Bernard ska dock inte påverkas från resultaten denna säsong.

SE ÄVEN: Officiellt: Gattuso förlänger med AC MIlan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply