Liverpool jagar Lenglet inför sommaren

Liverpool jagar Lenglet inför sommaren

Lenglet på Liverpools önskelista

Fransmannen som slagit igenom i Sevilla under säsongen jagas av flera av Europas största klubbar. Nu ska även Liverpool ha anmält sitt intresse för försvararen.

Under de senaste åren har Sevilla hittat en värvningstaktik som är värd att beundra. Man har hittat flera talanger i mindre lag och gjort de till startspelare i La Liga. Det senaste namnet är fransmannen Clément Lenglet och redan i vintras kopplades han ihop med flera klubbar, både i Spanien och i England. Det är framför allt FC Barcelona som kopplats ihop med spelaren men nu har det även dykt upp intressenter.

Det är Liverpool som nu ska ha gett sig in i jakten på att värva 22-åringen under det kommande övergångsfönstret. Jurgen Klopp och The Reds klubbledning ska inte ha några problem att betala spelarens utköpsklausul på 30 miljoner euro och då försvaret varit den svaga punkten för Liverpool denna säsong vill man få in förstärkning i backlinjen.

Det mesta tyder på att Lenglet inte kommer att fortsätta på Ramón Sánchez Pizjuán nästa säsong. Andalusierna ser inte ut att knipa en europaplats och skulle det inte bli spel i varken Champions League eller Europa League ser 22-åringen ut att gå förlorad.

SE ÄVEN: Succémålvakten jagas av Liverpool till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply