• Error, no group ID set! Check your syntax!

United fortsatt intresserade av Bale

United fortsatt intresserade av Bale

Intresset fortsatt varmt – Bale närmare Manchester United?

Att Gareth Bale ska vara nära en flytt från Rea Madrid, troligtvis till Manchester United, är inget nytt. För enligt så väl Sky Sports som ESPN så ska United fortsätta att visa ett stort intresse för walesaren.

Att Real Madrid vunnit sin tredje raka UEFA Champions League-final spelar ingen roll. Gareth Bale ska fortfarande vara upprörd över Madrids sätt att hantera hans speltid. Det var framför allt Zidane beslut att bänka honom i CL-finalen som rörde upp känslorna.

För Bale startade nämligen på bänken, men fick sedan komma in – och lyckades då avgöra finalen med bland annat ett drömmål på cykelspark.

Kan stanna – när Zidane lämnade

Det är ju inte heller något nyhet att Real Madrid kunde erbjuda den walesiske landslagsmannen en riktigt saftig lön. Men samtidigt så har ju Manchester United löner som utan tvekan kommer att kunna konkurrera, och säkert locka över fler storstjärnor.

Något som dock kan stoppa en flytt är Uniteds tuffa tid de senaste säsongerna. Klubben har haft svårt att nå tillbaka till den absoluta toppnivån. Och när Zidane nu slutade i Real Madrid, samt att Cristiano Ronaldo kan vara på väg bort, så ger det Bale fler anledningar till att stanna i den spanska huvudstaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply