Lazio har riktat blickarna mot Lucas Pérez

bet365

Lucas Perez på Lazio radar

Anfallaren som under den gångna säsongen var utlånad till Deportivo La Coruña finns på önskelistan hos Lazio.

Lucas Pérez är en spelare som inte haft det lätt under den senaste tiden. Efter att ha skrivit på för Arsenal sommaren 2017 lyckades han aldrig ta en startplats på Emirates Stadium och efter att ha lånats ut till Deportivo La Coruña blev det nedflyttning för den galiciska klubben. I sommar är 29-åringen tillbaka hos Gunners och framtiden är osäker. Det finns flertalet klubbar som är intresserade av spelarens tjänster och nu har även Lazio lagt sig in i jakten.

Enligt Transfermarkt.de ska italienarna vara intresserade av att hämta in Perez som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020. När Perez kom till den rödvita klubben betalade man 9,5 miljoner euro för spelarens tjänster och det är osäkert vad Lazio ska vara villiga att betala för anfallaren.

Lazio har riktat blickarna mot Lucas Pérez

Emery kan förhindra en försäljning

Arsene Wenger lämnat Arsenal och spanjoren Unai Emery tagit över kan Lucas Perez framtid ändras. Emery sägs nämligen vilja satsa på Perez och ha med honom i truppen för säsongen 2018/2019.

I Arsenal finns även Pierre-Emerick Aubameyang och skulle Perez välja att stanna i de norra delarna av London tyder nästan alltid på att han blir andravalet bakom den före detta Borussia Dortmund-stjärnan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply