• Error, no group ID set! Check your syntax!

Då kommer Griezmanns framtid vara klar

Då kommer Griezmanns framtid vara klar

Avslöjar – då berättar han om framtida klubben

FC Barcelona ryktats ha vilja köpa loss Antonie Griezmann från Atletico Madrid. Samtidigt som fransmannen sagt att han vill stanna i Madrid-klubben. Nu har i alla fall anfallaren sagt när han kommer berätta om sin framtid.

Barcelona behöver förstärka sitt anfall. Just nu må en ha ett sylvasst anfallspar. Men då både Messi och Suarez blir äldre, samtidigt som Dembele är för ung för att vänta på att blomma ut fullt ut, så väntas den katalanska storklubben nu värva istället.

Då har inte minst Atletico Madrid succé anfallare, Antonie Griezmann, varit ett hett namn. Men fransmannen vill inte kommentera uppgifterna just nu, när media försöker tala med honom inför uppladdningarna av Fotbolls-VM 2018.

Ger besked före VM

Frankrike kommer inte att möta den svenska VM-truppen men är ju förstås en av favoriterna till att gå väldigt långt i turneringen. Kanske rentav hela vägen. Och just VM är en anledning till varför Griezmann inte vill prata om flyttryktena med media.

Han säger själv, enligt TF1, att beskedet kommer komma redan innan VM. På det sättet kommer fransmannen att kunna fokusera fullt ut på VM. Nu återstår det bara att se om det blir Barca, Atletico eller kanske en annan klubb för den franske anfallsstjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply