bet365

Zlatan dementerar flyttryktena

Ibrahimović ser ut att bli kvar i Paris

Rykteskarusellen kring Zlatan Ibrahimović framtid har varit i full gång under sommarens transferfönster. Men nu ser det ut att bli en fortsättning för svensken i PSG.

Zlatan Ibrahimović har varit ryktenas man under den senaste tiden. Mycket har talat för en återkomst till Milan, som han enligt uppgifter själv begärt. Den svenske landslagsmannen har också placerats i Manchester United, där hans nuvarande klubb Paris Saint-Germain ska ha nobbat ett bud.

PSG cupvinnare under natten

I natt spelade man final i försäsongsturneringen International Champions Cup och ställdes mot just United. De franska ligamästarna gick vinnande ur striden med 2-0 där 33-åringen stod för det andra målet.

– Detta är inte en officiell turnering, det är bara till för att förbereda säsongen. Matchen mot Lyon på lördag är vad som räknas(final i supercupen). Jag vill vinna denna titeln för en bra start på säsongen, sa han enligt L’Equipe.

”Lycklig i Paris”

Efter matchen var frågorna också många kring ”Ibras” vara eller icke vara i sin nuvarande klubb.

– Jag är lycklig i Paris, jag har kontrakt med PSG ytterligare ett år. Jag mår bra och laget växer från år till år. Vi är kraftfullare och kan lyckas i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply