Milan-legendaren osäker om återkomst: ”Jag vet inte”

Paolo Maldini spelade över 900 matcher för Rossoneri

Det har ryktats att legendaren Paolo Maldini kan återvända till Milan i en direktörsroll, om thailändske Bee Taechaubol affärsmannen köper upp klubben. Och profilen själv stänger inte dörren helt för ett sådant scenario.

Den legendariske mittbacken Paolo Maldini spelade över 900 matcher för den italienska storklubben Milan, med sju ligatitlar och fem Champions League-titlar på meritlistan. Efter karriärens slut 2009 har det flödat stundtals med uppgifter om att Maldini skulle kunna återvända till klubben i en ledande roll.

Kandidat till direktörsroll

Den senaste tiden har rapporterna främst handlat om potentiella köpare av Milan, där den thailändske affärsmannen Bee Taechaubol varit en av favoriterna. Därtill har rapporterna hävdat att den forne mittbacken skulle kunna få en direktörsroll i Rossoneri, om thailändaren genomför köpet av klubben.

”Källa till stor stolthet”

Nu har Paolo Maldini, 46, själv uttalat sig gällande saken.
– Jag spelade i 25 år. Efter att jag ville jag ägna tid åt mig själv och min familj, tanken var att ta min tid. Jag vet inte om jag en dag kommer återvända till klubben och det skulle inte nödvändigtvis vara en bra sak, men jag kommer alltid att ha en fantastisk historia med Milan, säger han till fans och media på ett universitet, skriver Football-Italia.
– Det är en källa till stor stolthet [att vara en symbol för Milan], för det svårt att avsluta din karriär i klubben där du började. Och det är dubbelt så stor stolthet för mig, med tanke på att min far var där, och att det nu finns det en tredje generation i och med mina barn[som spelar i ungdomsakademin]. Det är en källa till stolthet att ha tillbringat hela min karriär i Milan-tröjan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply