Uppgifter: Isco kan byta Madrid mot London

bet365

Arsenal uppges vara på jakt efter Real Madrid-mittfältaren

Isco kan efter blott två säsonger lämna Real Madrid. Det rapporterar brittiska Daily Express som hävdar att The Gunners ska vara redo att buda för stjärnan i sommar.

Den spanske mittfältaren Isco var med på planen under gårdagens Champions League-retur när Juventus slog ut den spanska giganten Real Madrid med totalt 3-2 över två matcher. Ett misslyckande för den spanska klubben som siktat in sig på att försvara titeln från förra säsongen. Nu uppges dessutom Isco kunna lämna storklubben efter blott två säsonger i huvudstaden.

Ryktats bort men har dementerat

Det har rapporterats till och från gällande att spanjoren skulle vara besviken över att agera ersättare i klubben, till förmån för Gareth Bale och James Rodriguez. Han har visserligen själv dementerat tidigare att en flytt skulle finnas i tankarna, men nu drar rapporterna igång på nytt.

Arsenal öppnar plånboken

Enligt Daily Express, som tagit del av spanska rapporter, ska Arsenal planera att försöka sno åt sig spelaren i sommar. Det rapporteras om ett bud värt 45 miljoner pund, vilket dessutom skulle innebära ett nytt transferrekord för klubbens del. Dock har även Isco länkats ihop med bland annat Liverpool.

Den 23-årige spanjoren står under kontrakt till sommaren 2018 och har den här säsongen mäktat med sex mål och 14 framspelningar på totalt 52 spelade matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply