bet365

Officellt: Kasper Hjulmand klar för FC Nordsjälland

Blir inte Malmö för den danske tränaren

Det har snackats mycket om Kasper Hjulmand den senaste tiden och många hade redan placerat honom i Malmö som ny tränare för Malmö FF. Idag offentliggör dock FC Nordsjälland på sin hemsida att dansken är klar för klubben.

Kasper Hjulmand har varit väldigt aktuell det senaste. Malmö FF letar efter en ny tränare att ersätta Åge Hareide och det har spekulerats häftigt om att Kasper Hjulmand skall vara denne man och att han skulle komma att presenteras i dagarna. Men så blir inte fallet. FC Nordsjälland har meddelat på sin officiella hemsida att Kasper Hjulmand kommer återvända som ny tränare för klubben.

– Jag är överbevisad om att detta är ett unikt projekt, som kommer att betyda enormt mycket för hela den nordsjälländska regionen. Vi ska ge talangfulla unga människor chansen att uppnå sina drömmar. Klubben har alltid haft en klar filosofi och tro på talang, och FCN har en av de bästa akademierna i Skandinavien. Det är spännande för mig att kunna hjälpa många av dessa duktiga unga spelare in i a-laget, säger Hjulmand till hemsidan.

– Det är samtidig spännande att komma tillbaka till den klubb, som har betytt otroligt mycket för mig och jag kan inte vänta med att få böra träningen igen med killarna i januari, fortsätter han.

Kasper Hjulmand började i klubben som assisterande tränare 2008, innan han 2011 fick ta över posten som huvudtränare efter Morten Wieghorst. Han ledde klubben fram tills 2014, då han tog över Bundesligalaget FSV Mainz 05 efter Thomas Tuchel. Det gick dock inte så bra för dansken i klubben och i februari i år fick han sparken.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply