Malmö FF mot rekordsäsong på läktaren

Malmö FF säljer allt fler årskort

Efter uttåget från Champions League har Malmöiterna köpt fler årskort än förr och på tisdagskvällen hade man sålt nästan 2500 fler än samma tillfälle förra året.

Malmö FF går mot en rekordsäsong. Trots insatserna i Champions League och endast en femteplats i Allsvenskan köper allt fler fans årskort till nästa säsong och på tisdagskvällen hade man sålt totalt 7338 årskort, cirka 2500 mer än samma tid förra året.

–  Det är ett jättestort intresse inför 2016 vilket är glädjande och ett bevis på att vi har en stor och trogen publik som stöttar oss i vårt och torrt, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander till Fotbollskanalen.

Under de två senaste åren har skåningarna spelat mot några av Europas största lag och denna säsong mötte man bland annat Real Madrid och Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic i spetsen. Matcher som gjort att intresset blivit väldigt stort, men det är inte bara det som påverkat siffrorna säger Åhlander till siten.

– Ser man tillbaka på de senaste säsongerna har vi haft både sportsliga framgångar i form av SM-guld och  Champions League-spel, men vi har också haft enorma publikfester. Jag är övertygad om att stämningen som våra supportrar skapar är en orsak i sig till det ökade intresset.

”Frågan är om de tar slut innan eller efter jul”

De årskort som är mest populära är de för ståplats och totalt har man drygt 600 kvar.

– Vi har drygt 600 årskort kvar på ståplatssektionen och frågan här är om de tar slut innan eller efter jul, säger Åhlander som skickar en hälsning till fansen:

– Tillsammans ska vi ta revansch och återta SM-guldet 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply