bet365

Officiellt: Dante lämnar Bayern München

Dante skriver på för Wolfsburg

Efter att ha jagats av flera europeiska toppklubbar står det klart att Bayern München säljer mittbacken till ligakonkurrenterna Wolfsburg.

Efter tre säsonger i Bayer München har spelaren valt att byta klubbadress och skriva på för ligakonkurrenterna VfL Wolfsburg. 31-åringen ska enligt klubben själv ha lämnat in en transferbegäran och både spelaren och klubben ska ha kommit fram till en överenskommelse.

– Dante ville ha en chans att få spela kontinuerligt och vi ville inte neka hans förfrågan, säger klubbens VD Karl-Heinz Rummenigge. Spelaren kommer inom kort att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen för att därefter skriva på ett treårskontrakt med de tyska cupvinnarna. Klubbarna ska ha kommit överens om den finansiella biten även om det fortfarande fattas några små punkter att reda ut.

– Vi vill tacka Dante. Bayern har uppnått väldigt stora framgångar med honom i laget och vi har vunnit många titlar och upplevt många härliga stunder. Jag vill även tillägga att Dante är väldigt nöjd och tacksam samtidigt som han uppskattar att han fick chansen att flytta. Vi önskar honom all lycka i framtiden.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365