Officiellt: Bayern München värvar målvakt

bet365
bet365

Bayern München värvar från Bundesliga-konkurrent

Bayern München gör sig redo på målvaktsfronten inför nästa säsong. Under tisdagen meddelade man på sin officiella hemsida att Sven Ulreich från VfB Stuttgart ansluter sig till de tyska mästarna.

Manuel Neuer har länge varit en given startspelare mellan stolparna i Bayern München. Men vid behov har man den senaste säsongen använt sig av Pepe Reina som agerar andremålvakt, under den senaste tiden har det dock ryktats om att den före detta Liverpool-keepern vill lämna klubben. Nu har man gjort klart med en ersättare.

Skriver på för tre år

Det är Sven Ulreich från Stuttgart som nu ansluter sig till Bundesliga-mästarna. Under den gångna säsongen stod målvakten för 26 framträdanden där han höll nollan i fem matcher när laget placerade sig strax över kvalstrecket nedåt, på en 14:e plats. Tysken har skrivit kontrakt med klubben som sträcker sig fram till år 2018.

– Jag har letat efter nya utmaningar under flera år i Stuttgart. Nu när jag är här i Bayern vet jag att jag är på helt rätt ställe, säger 26-åringen till klubbens hemsida.

– Jag ser fram emot att bli en del av laget och alla nya saker som väntar. Jag vill att min tid här blir framgångsrik och jag kommer alltid att vara redo när jag behövs.

Bayerns vice ordförande, Jan-Christian Dreesen, är mycket nöjd med värvningen.

– Vi är väldigt glada över att kunna värva en etablerad Bundesliga-målvakt i Sven Ulreich, säger Dreesen och fortsätter:

– Sven är inte bara en idrottsman, utan också en karaktär som passar perfekt in i Bayern. Vi är glada över att han har valt oss.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365