Uppgifter: Real Madrid jagar David Alaba – som vill till Barcelona

Uppgifter: Real Madrid jagar David Alaba - som vill till Barcelona

Real Madrid kommer behöva kämpa

Sedan en tid tillbaka uppges Real Madrid vara intresserade av att värva Bayern Münchens vänsterback David Alaba, vida känd som en av världens bästa på sin position, men försvararen själv har uppgett att han hellre skulle vilja gå till Barcelona än till Real.

Tidigare i veckan spelades returmötena av Champions League, och Real Madrid tog emot Bayern MünchenEstadio Bernabeu. De nuvarande mästarna Real vann och lyckades kvalificera sig vidare i turneringen, men det var inte enbart alla kontroverser i matchen som diskuterades efter mötet.

Enligt uppgifter till spanska medier via Goal skall Bayern Münchens vänsterback David Alaba också ha varit ett objekt för diskussioner de båda klubbarna emellan. Real rapporteras vara intresserade av att värva den österrikiske vänsterbacken, som är känd över hela världen som en av de bästa vänsterbackarna just nu, till sommaren och klubbens president Florentino Perez skall ha talat med chefer i Bayern om en möjlig affär.

Den 24-årige vänsterbacken har dock egna planer och enligt uppgifter skall han inte alls vara intresserad av att gå till Real. Alaba själv sägs ha siktet inställt på Barcelona, om den möjligheten skulle komma att presentera sig. Ett avslag för Real, som dock kan fortsätta att visa intresse och hoppas på att ändra Alabas åsikt med sina lönelistor, eller ännu en Champions League-pokal kanske.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply