Paris Saint-German närmar sig Alexis Sanchez

PSG gör seriösa anbud på chilenske världsstjärnan

Alexis Sanchez är på väg bort från Arsenal. Nu kommer senaste nytt från England och Frankrike, vilket gör gällande att Paris Saint-German gjort seriösa anbud på anfallsstjärnan. Nu talar mycket för att sydamerikanen kommer spela i Ligue 1 efter den gångna säsongen.

Arsenal har haft några tuffa matcher i 2016/17 års upplaga av Premier League. Enorma prestationer har blandats med bleka insatser och London-fansen har kastats mellan hopp och förtvivlan under hela säsongen. Och värre blev det efter insatserna i Champions League.

Bayern Munchen fullkomligt körde över Premier League-laget, som dock lyckades med att göra två mål. Det spelade dock mindre roll när tyskarna slog in sammanlagt tio baljor över dubbelmötet.

Kan lämna till sommaren

SE ÄVEN: Så mycket kan Alexis Sanchez tjäna i PSG

Det kan ha varit en av väldigt många spikar i kistan för en del av stjärnorna i Arsenal. Framför allt för Alexis Sanchez. Chilenaren har tidigare sagt att han vill representera en klubb som vinner titlar. Något han bevisligen inte verkar kunna göra i Arsenal för tillfället.

Även fansen har tröttnat, i synnerhet på Arsene Wengers sätt att leda laget. Därför väntas på tränaren och superstjärnan Sanchez lämna klubben till sommaren. För Alexis del verkar det nu bli en flytt söderut, till Frankrike.

Den franska tidningen L’Equipe och den engelska sportsajten Sky Sports har PSG nu gjort ett riktigt anbud på Arsenal-stjärnan. Om affären går i hamn väntas den franska storklubben betala upp emot 800 miljoner för Sanchez signatur.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365