bet365

Uppgifter: Carlo Ancelotti kan lämna i Bayern München i vinter

Uppgifter: Carlo Ancelotti kan lämna i Bayern München i vinter

Bayern München kan göra sig av med Carlo Ancelotti

I en intervju med tysk tv säger den före detta storspelaren Mario Basler att Carlo Ancelotti kan lämna Bundesliga, detta redan i vinter.

Carlo Ancelotti tog över Bayern München sommaren 2016 och har sedan dess vunnit Bundesliga samt den Tyska Supercupen vid två tillfällen. På Allianz Arena är man dock inte helt nöjda med italienarens facit efter drygt ett år på tränarposten och nu kan 58-åringen vara inne på sina sista månader i klubben. Enligt den före detta Bayern München-spelaren Mario Basler kan Ancelotti komma att lämna klubben redan i vinter.

– Jag hörde att Ancelotti skrivit på ett förkontrakt med en kinesisk klubb. Han kan komma att lämna redan i vinter då den kinesiska ligan. Jag kan inte bekräfta det då min källa inte är 100% trovärdig. Inget är klart än men det är ett rykte som går, säger Basler till den tyska tv-kanalen Sport 1.

Uppgifter- Carlo Ancelotti kan lämna i Bayern München i vinter

Överens med Goretzka

FC Schalke 04 är en av Europas främsta talangförädlare och har en förmåga att få unga spelare att blomstra i klubben. Maximilian Meyer är den mest omtalade talangen där i nuläget, tillsammans med mittfältskollegan Leon Goretzka. Båda dessa var två av turneringens absolut främsta spelare i Confederations Cup när Tyskland tog hem guldet.

Klubbar som Arsenal, Tottenham, Juventus, Chelsea, Manchester City och Bayern München har länge sagts vara intresserade av den oerhörd löpskicklige Goretzka. Nu sägs 22-åringen också vara överens med Bayern menar tyska Kicker och flera tyska experter på Twitter.

Enligt Kicker är alla parter överens och att en affär kommer offentliggöras inom kort. Så sent som igår kom vi med uppgifterna om att Goretzka i princip var klar för Bayern och nu ska affären alltså vara i hamn.

Uppgifter- Carlo Ancelotti kan lämna i Bayern München i vinter
Missa inte Juventus match mot Barcelona i Champions League! Matchen spelas den 12 september och du hittar allt från speltips till info om LivestreamSilly Season Sverige!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365