Mino Raiola öppnar dörren för Dybala-flytt

Mino Raiola öppnar dörren för Dybala-flytt

Dybala kan lämna Juventus redan i vinter

Enligt den italienska superagenten kan Dybala komma att lämna Juventus under det kommande transferfönstret.

Under flera tillfällen har klubbar hört av sig till Juventus och uttryckt sin vilja att värva Paolo Dybala, men samtliga klubbar har dock fått ett negativt svar. Framför allt är det FC Barcelona som ska ha visat intresse för spelaren men Dybala ska själv ha uttryckt sin vilja att stanna på Allianz Stadium.

Det hela kan nu dock ha tagit en helvändning och enligt spelarens agent, Mino Raiola, kan den argentinske anfallaren komma att lämna Serie A under det kommande transferfönstret.

Mino Raiola öppnar dörren för Dybala-flytt

I en intervju med den italienska tv-kanalen RAI 2 säger agenten att Dybala kommer lämna inom kort.

– Om ett tag kommer han (Dybala) att lämna Juventus och när han gör det bör han gå till ett lag med ett projekt där han passar in. Han är fortfarande för ung för att vara ledaren i ett lag. Han skulle må bra av en flytt till Barcelona, Real Madrid, Manchester United eller Manchester City. Det viktiga är att det är ett stort projekt som han kommer till, säger agenten under söndagskvällen.

Mino Raiola öppnar dörren för Dybala-flytt
Missa inte Juventus match mot Barcelona i Champions League! Matchen spelas den 12 september och du hittar allt från speltips till info om LivestreamSilly Season Sverige!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply