Juventus Barcelona TV-kanal – vilken kanal visar & TV-tider Juve – Barca i Champions League?

Juventus Barcelona TV-kanal - vilken kanal visar & TV-tider Juve - Barca i Champions League?

Juventus – Barcelona Champions League TV-kanal – sändning och tid!

Juventus – Barcelona TV Kanal? Vilken kanal visar Barca – Juventus? Vilken kanal sänder Juventus – Barcelona? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Juventus-Barcelona i Champions League på TV. Här kan du kolla på Juventus – Barcelona =>

Vilka sänder Juventus – Barcelona matchen i CL på TV? När spelar Juventus – Barcelona? Vilka visar matchewn mellan Barcelona och Juventus i Champions League på TV? Här kan du kolla på Juventus – Barcelona =>

Odds Barcelona vs Juventus 1X2 1 X 2
2,15 3,55 3,30
Odds Barcelona vs Juventus 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,35 1,30 1,72
Lägg ditt spel hos Betsson =>
FCB Juve
Odds att vinna CL 16,00 16,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,66 2,45
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,07 1,76

Juventus Barcelona TV-kanal - vilken kanal visar & TV-tider Juve - Barca i Champions League?

Juventus – Barcelona på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Vi på Silly Season Sverige älskar fotboll och har därför samlat all information du behöver när det kommer till supermötet mellan FC Barcelona och Juventus på tisdagen. Det är ingen tvekan om att det är gästerna som är favoriter i detta möte. Barcelona vann även hemmamötet med klara 3-0 men frågan är om man kommer få det lika lätt i returen. Juventus är ett väldigt starkt hemmalag och vann nämligen över Barcelona med 3-0. Detta i semifinalen i Champions League den gångna säsongen. Viasat äger TV-rättigheterna för Champions League och kommer att sända samtliga matcher från slutspelsfasen turneringen. Det står ännu inte klart men förmodligen kommer Barcelona vs Juventus-matchen att sändas på Viasat Sport Premium och garanterat på Viaplay.

Se Juventus-Barcelona i Champions League gratis på TV – vilken kanal?

Unibet och bet365 ger dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher gratis via live stream, men inte denna Champions League-match. De flesta CL-matcher sänds på Viasat Sport Premium som är en betalkanal i Viasats utbud och några visas på gratiskanalen TV3. Denna supermatch visas dock på Viasat Sport Premium, samt streamas på Viaplay.

Barcelona vs Juventus – vilken kanal visar Juventus Barcelona

Det är ett hett möte som kommer att ta plats, men det kan endast bli en klubb som går vidare till nästa omgång av turneringen och det hela avgörs på tisdagskvällen, närmare bestämt 20:45 när matchen drar igång på Viasats kanaler och Viaplay.

Juventus Barcelona TV-kanal - vilken kanal visar & TV-tider Juve - Barca i Champions League?

Juventus-Barcelona – i Champions League

De båda lagen har mötts ett antal gånger tidigare i olika sammanhang, dock mestadels i Champions League-gruppspelet, men i vissa fall i semifinalen, andra åttondelsfinalen. Senast var säsongen 2016/2017 då Juventus mer eller mindre körde över Barcelona med 3-0 i första mötet och 0-0 i returen.

Barcelona vs Juventus förväntade startelvor och laguppställning

Nedan så har vi försökt att ta reda på lagens förväntade startelva och laguppställning inför kvartsfinalen Barcelona vs Juventus.

Barcelonas startelva i senaste matchen

Barcelonas senaste startelva: Uppdateras

Juventus startelva i senaste matchen

Juventus senaste startelva: Uppdateras

Juventus-Barcelona Odds – för dig som vill tippa på Juventus-Barcelona matchen!

Spela på Barcelona vs Juventus matchen? Unibet och bet365 är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Barcelona Madrids matcher i Champions League. Inför Barcelona:s möte med Juventus finns det en hel del erbjudande, bland annat från Unibet  vill spela på Juventus – Barcelona och se matchen =>

Om du vill betta på Juventus-Barcelona eller någon annan match i Champions League eller Premier League så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och bet365 erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Juventus – Barcelona Champions League – sändning och tid – 20:45 på Viaplay

Vilken kanal visar Barcelona mot Juventus? TV-tiden för Juventus-Barcelona är på tisdagen den 8 december och matchen börjar kl 20:45 i vanlig ordning. Barcelona vs Juventus sändning och speltid är kl. 20:45 och Juventus-Barcelona-matchen sänds troligtvis på Viasat Sport Premium samt Viaplay. TV-sändningen börjar redan kl. 20:00 på Viaplay med de svenska kommentatorerna Henrik Strömblad och Glenn Strömberg.

När spelas Juventus-Barcelona?

Matchen mellan Juventus och Barcelona spelas på tisdag den 8 december 2020 klockan 20:45.

Vart spelas Juventus-Barcelona?

Juventus-Barcelona-matchen spelas på Camp Nou i Barcelona, Spanien.

Var sänds Juventus-Barcelona?

Juventus-Barcelona sänds på någon av Viasats kanaler och Viaplay.

Finns det biljetter kvar till Juventus-Barcelona?

Har du Juventus-Barcelona-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Juventus-Barcelona-matchen på Camp Nou? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Uefa.com via hemmalagets webbsida.

Barcelona eller Juventus vinna Champions League 2017?

Frågan är ifall Barcelona eller Juventus har en chans att vinna Champions League enligt oddsen? Vi har tagit del av odds för vem som förväntas vinna Champions League – här kan du se vem som förväntas vinna Champions League enligt oddsen. Ifall du vill se Champions League-finalen så kan du läsa mer om vilken kanal sänder Champions League-finalen.

TV-tider Champions League

Samtliga Champions League-matcher kommer att sändas på Viasats kanaler. Du kan läsa mer om detta på Barcelona på TV. Se även hela Champions Leagues spelprogram, vilka TV-kanaler som visar Champions League på TV och här har du spelschema Champions League kvartsfinaler 2018.

TV-rättigheter Champions League

Viasat äger de svenska TV-sändningsrättigheterna till Champions League. Viasat har exklusiva TV-rättigheter till UEFA Champions League tom sommaren 2021 och vilket ger bolaget rätt att sända matcherna på samtliga Viasat-kanaler och/eller deras streamingtjänst Viaplay.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply