Uppgifter: Bayern München vill hämta tillbaka Renato Sanches

Uppgifter: Bayern München vill hämta tillbaka Renato Sanches

Bayern München köpte Renato Sanches efter succén i EM 2016. Tre år senare lämnade han permanent för Lille. Nu sägs den tyska storklubben vilja värva tillbaka mittfältaren.

Efter att ha slagit igenom i portugisiska Benfica fick många klubbar upp ögonen för Renato Sanches under EM 2016. Tillslut blev det en flytt till Bayern München men det blev inte som man tänkt sig på Allianz Stadium och det blev endast två säsonger i klubben plus en utlåning till Swansea. Sommaren 2019 lämnade Sanches permanent för franska Lille där han förra säsongen var en av lagets viktigaste spelare när man vann ligan.

Redan i somras sades Sanches vilja lämna Lille då det skulle finnas stort intresse. Nu kommer uppgifter om att portugisen vill göra ett nytt försök att lämna klubben då framför allt Arsenal och Milan ska vara intresserade. De båda får nu konkurrens av spelarens tidigare klubb, Bayern München.

Enligt Calciomercato ska Bayern vilja ha tillbaka mittfältaren som hittat formen under en tid i Frankrike. Det är dock oklart hur mycket tyskarna ska vara beredda att betala för spelaren som har ett och ett halvt år kvar på kontraktet med Lille.

Denna säsong har Sanches stått för ett mål och en assist på 15 matcher i Lille.

SE ÄVEN: Mino Raiola öppnar för de Ligt-flytt nästa sommar

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply