Uppgifter: Lewandowski står mellan Premier League och PSG

Uppgifter: Lewandowski står mellan Premier League och PSG

Enligt tysk press har Robert Lewandowski precis inlägg förhandlingar med Bayern München om ett nytt kontrakt. Man ska dock vara långt ifrån en överenskommelse och nu ryktas polacken överväga en flytt nästa sommar.

Robert Lewandowski, 33, har för närvarande kontrakt med Bayern München till och med sommaren 2023. Då han efter säsongen endast kommer ha ett år kvar på kontraktet har de båda parterna nu inlett förhandlingar i hopp om en ny överenskommelse. Enligt tysk press ska man dock vara långt ifrån ett nytt kontrakt och nu kommer uppgifter om att Lewandowski har dörren öppen för att lämna.

Enligt Mundo Deportivo som hänvisar till BILD som skriver att parterna ska vara långt ifrån varandra i förhandlingarna då Bayern inte ska vara allt för intresserade att betala spelarens lön på 24 miljoner euro till och med sommaren 2025. Samtidigt ska Lewandowski vara öppen för en flytt. Skulle det bli en flytt från Allianz Arena sägs anfallaren välja mellan antingen Paris Saint-Germain eller någon av toppklubbarna i Premier League. Vilka det skulle stå mellan nämner man dock inte.

Denna säsong har spelaren stått för 29 mål och tre assist på 24 matcher.

SE ÄVEN: Bekräftar: Storklubbar visar intresse för Frenkie de Jong

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365