AS Monaco vill sno åt sig PSGs Salvatore Sirigu

bet365

Monaco vill värva Salvatore Sirigu från Paris Saint-Germain

Enligt uppgifter till Le Parisien ska AS Monaco vara intresserade av att värva Salvatore Sirigu från PSG, som förra säsongen var odiskutabel förstamålvakt i den franska huvudstadsklubben.

Kevin Trapp har sen ankomsten från Eintracht Frankfurt tagit över målvaktsposten från Salvatore Sirigu som tidigare hade startplatsen mellan stolparna  i den franska huvudstadsklubben. Nu rapporterar tidningen Le Parisien att Sirigu kan var apå väg att lämna för spel i AS Monaco för att öka konkurrensen på målvaktspositionen där man endast har Danijel Subasic.

Man är dock inte helt ensamma i jakten på italienaren. Tidningen skriver dock att AS Roma ska vara klubben som är närmast att knyta till sig målvakten som spelat i Paris Saint-Germain sen 2011.

Tidigare i sommar blev det även känt att Valencia jagade Sirigu som är en av de målvakter med högst marknadspris i världen.

PSG kan tappa flera spelare

Det är inte bara Salvatore Sirigu som kan komma att lämna Parc des Princes i januari. Spelare som Lucas MouraEzequiel Lavezzi och Edinson Cavani finns även med på listan med namn över spelaren som kan komma att göra sin sista match i PSG under en snar framtid.

Man vill dock även värva ett gång spelare, i alla fall om man tror på uppgifter i media under de senaste dagarna. De hetaste ryktena är Alex TeixeiraPierre-Emerick AubameyangCristiano Ronaldo och Manchester Citys Sergio Agüero

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply