Uppgifter: Inter nära Ivan Perisic

Wolfsburg-spelaren kan vara på väg till Serie A

Yttermittfältaren Ivan Perisic, kroatisk landslagsman och Wolfsburg-spelare, uppges nu vara på god väg att bli klar för italienska storklubben Inter.

Den kroatiske landslagsmannen Ivan Perisic har länkats starkt ihop med den italienska storklubben Inter under våren och Roberto Mancini har tidigare idag kommenterat klubbens intresse för spelaren, men då också medgett att det är flera klubbar med i striden. Nu kommer dock starka uppgifter som talar för Nerazzurris fördel.

15 miljoner euro i övergångssumma

Enligt uppgifterna på torsdagen från Sky ska Inter vara mycket nära att slutföra en affär med Bundesliga-tvåan Wolfsburg för den 26-årige yttermittfältaren. Parterna ska vara överens om en transfersumma och källan uppger att det kommer bli 15 miljoner euro i övergångssumma för spelaren.

Sex mål den senaste säsongen

Dessvärre ska det fortfarande vara oklart om en överenskommelse finns med huvudpersonen själv. Ivan Perisic har den gångna säsongen mäktat med sex mål och sju målgivande passningar för succéklubben som dessutom tog hem de tyska cuptiteln(DFB-pokal) tidigare i år. Han stod dessutom som målskytt när Kroatien och Italien drabbades samman i EM-kvalet i november.

Spelaren, som även nyligen ryktats vara ett alternativ för den tyska ligakonkurrenten Borussia Mönchengladbach, är även med som en av de tio spelare vi plockat ut i listan över tio glödheta Bundesliga-spelare på transfermarknaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply