LISTA: 10 Mest osannolika händelserna på en fotbollsplan

LISTA: 10 SAKER DU ALDRIG TRODDE SKULLE HÄNDA PÅ EN FOTBOLLSPLAN

Har du någon gång tänkt på konstiga eller direkt sjuka saker som hänt på en fotbollsplan? Under fotbollens historia har det hänt flera saker som man aldrig tror skulle hända. Hundar har sprungit in på planen, spelare har blivit träffad av blixten och folk har till och me kastat in grishuvud mot spelare som de tycker har svikit en klubb. Spelare i brasilianska Serie A, Bundesliga, La Liga och många andra stora ligor har stött på de märkligaste händelserna under sin tid på planen och få av de gör att förklara. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med 10 märkliga som händer under en fotbollsmatch.

10 MINST OVÄNTADE SOM SKETT PÅ EN FOTBOLLSPLAN

Tidigare har vi bland annat gjort listor om 10 saker du inte visste om Luis Suárezde ligor med flest utländska spelare och de tio tränarna i Europa som spenderat mest per titel sen 2004. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de tio mest oväntade sakerna som hänt på en fotbollsplan, häng med!

 

 

Massören räddat bollen från att gå in

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=DjS3f88Bv4c”]https://youtu.be/-Gkm-DOfYcU[/su_youtube]

I Brasilien (var annars) händer detta. Laget är på väg att släppa in mål och hade det inte varit får klubbens massören hade man släppt in ännu ett mål. Det är fortfarande oklart vad resultatet blev men vem hade inte velat ha en räddande ängel på mållinjen när det behövs som mest?

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply