bet365

Bekräftat: Borussia Dortmund värvar Ömer Toprak från Bayern Leverkusen

Ömer Toprak bli lagkamrat med Alexander Isak – ansluter sig till nästa säsong

Borussia Dortmund har officiellt gjort klart med en ny spelare. På sin officiella hemsida bekräftar den tyska storklubben att de gjort klart med Ömar Toprak från ligakonkurrenten Bayern Leverkusen. Den turkiske försvararen kommer ansluta sig till Dortmund först inför nästa säsong.

Borussia Dortmund har gjort klart med en ny spelare efter värvningen av den svenske supertalangen Alexander Isak. Den här gången handlar det dock om Ömar Toprak, den defensinve spelaren som i dagsläget håller till i ligakonkurrenten Bayern Leverkusen.

De båda klubbarna skriver i ett officiellt uttalanden på sin hemsida att de har nåt en överenskommelse. Dortmund bekräftar att de är beredda att betala spelarens utköpsklausul. Ingen av klubbarna har uppgivit en summa, men enligt Transfermarket ska den ligga på runt 200 miljoner kronor.

Stannar säsongen ut

Trots värvningen kommer inte turken att ansluta sig till Dortmund än, utan gör det till sommaren efter att den tyska fotbollssäsongen tagit slut. Bayern Leverkusen förbereder sig i detta nu inför det kommande Champions League-mötet mot Atlético Madrid. Den spanska klubben förbereder sig i sin tur inför deras semifinal i den spanska cupen där de möter Barcelona. Madrid-laget måste vinna med två mål för att ta sig vidare ur dubbelmötet. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply