Trots italienskt intresse: ”Vi tackar nej till allt som kommer in”

Säsongen 2012 var Robin Quaisons år. Från ingenstans kom han in i AIKs A-lag och glänste. Detta ledde till att NEC Nijmegen visade sitt intresse för 19-åringen under sommaren – dock valde han att nobba klubben. Istället fortsatte Robin att prestera och fick som gräddet på moset följa med till sveriges januariturné till Thailand nu i januari – där han även fick göra mål i finalen mot Finland.

Nu väntas storklubbarna över hela Europa stå med guldpengarna framme. En italiensk storklubb ska enligt spelarens agent jaga guldklimpen, men det kommer inte göra någon nytta. För han kommer att stanna hos AIK.

”Det är ett enormt intresse nu, framför allt i Holland och Italien. Kanske inte så konstigt med tanke på vilka lag han spelade mot i Europa. Det är framför allt en toppklubb i Serie A som är väldigt på och konkreta med sitt intresse och det går tillbaka till matcherna i Europa League i höstas.”, säger Quaisons agent Hasan Cetinkaya till FotbollDirekt.se.

”Men det känns som ett stort steg redan nu. Vi tackar nej till allt som kommer in. Han mår bäst av att stanna i AIK denna säsongen också, att han får stanna och utvecklas i lugn och ro.”

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply