MFF kan sumpa stjärnan – måste betala 4,3 miljoner innan torsdag

bet365

När Mathias Ranegie försvann från Malmö FF i somras så lånade man in en helt okänd sydafrikan vid namn Tokelo Rantie. Med sin irrationella speed och underhållande spelstil så charmade han såväl MFF som hela Allsvenskan. Spelaren – som för tillfället spelar afrikanska mästerskapen med Sydafrika – har ett lånekontrakt som går ut efter den nästkommande säsongen – men om inte klubben köper ut anfallaren i veckan, då är chansen stor att det inte blir en fortsättning i klubben.

För enligt uppgifter till aftonbladet.se så måste Malmö FF betala 500 000 euro (4,3 miljoner) till Stars of Africa innan torsdag. Klubbens manager, Rikard Norling, vet själv inte om det blir något köp, men förhoppningarna finns.

””Tiki” är en väldigt, väldigt bra spelare. Sedan får ju klubben någonstans värdera hur mycket man kan betala. Det vore väldigt bra för Malmö FF om vi lyckades med detta också. Men vi ska ha klart för oss att vi rott många affärer i hamn nu som inte varit helt gratis.” säger Norling till Sportbladet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply