Tre klubbar gör upp om stortalangen Umaro Embalo

Tre klubbar gör upp om stortalangen Umaro Embalo
bet365

Embalo kan välja mellan storklubbar

Enligt brittisk press jagas Benficas Umaro Embalo av flera storklubbar. Det mesta tyder på att 16-åringen flyttar inom det kommande året.

I den europeiska fotbollen dyker det hela tiden upp stora talanger. Den senaste stortalangen som storlagen är ute efter är Umaro Embalo från Benfica. Spelaren har visat stora framsteg i Benficas ungdomslag och nu jagas han av några av de största lagen i Europa. Ytterforwarden är endast 16 år men har redan gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Det är efter flera fina insatser i UEFA Youth League som övriga lag fått upp ögonen för spelaren och redan i vinter kan han nu komma att lämna för spel på annat håll.

SE ÄVEN: LISTA: 10 talanger som aldrig blev något

Tre klubbar gör upp om stortalangen Umaro Embalo

Embalo som är född 2001 har kontrakt med Benfica till och med sommaren 2019 och kommer inte lämna för någon låg prislapp. Manchester United som är en av de intresserade klubbarna ska nämligen ha fått ett bud på sju miljoner euro förkastat. Istället ska portugiserna kräva upp emot 20 miljoner euro för den lovande spelaren. Manchester United är dock inte ensamma om att vilja värva Embalo. Lag som Manchester City, FC Barcelona och RB Leipzig ska även de ha anmält sitt intresse för spelaren.

Spelaren sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply